FATMOOSE Autumn Sale! Bestill nå og spar opptil 25%!

SandkasserCreative space for infinite fun

Gigantiske sandslott

Kombiner husken og klatretårnet ditt med en av våre fantastiske sandkasser. Enten du vil ha en stilig sandkasse med hengslet lokk og sittebenk eller en enkelt sandkasse i tre - hos FATMOOSE finner du begge deler. Bygg spennende, hemmelige ganger og fantastiske palasser – fantasien har ingen grenser! Husk å få med deg SmartFoil sandbeskyttelse, som holder sandkassen fri for kvister og mark.

Sandkasser

Vi beklager at for tiden finnes det ingen sandkasser til salgs.

Sandkasse

FATMOOSE sandkasser er ekte saker både når det gjelder stil og kvalitet! De flotte sandkassene i heltre er laget av trykkimpregnert treverk og har et moderne design som gjør at de alltid ser flotte ut. I den flotte FATMOOSE barnesandkassen har du masse plass og supre funksjoner som sammenleggbare seter og komfortable ryggstøtter. Når det flotte sandslottet endelig er ferdig, kan du lene deg tilfreds tilbake og beundre verket ditt.

Vil du at vennene dine skal bygge sammen med deg? Det er lett. Takket være den brede sittebenken på SandSeat sandkasse kan alle sitte godt og avslappet. Denne sandkassen med lokk er ikke bare superstilig, men også supersmart: Med et par håndgrep slår du sammen benken, og straks har sandkassen lokk.

Tilbehør til sandassene

Hold det rent: For sandkasser uten hengslet lokk finner du et passende sandkasselokk her - det holder løv, fugler og katter ute. Når sandkassen er lukket, blir den et podium, en sittebenk, et bord eller hva du trenger i kongedømmet ditt. For lekeapparat med sandkassen MagicMarked Master XXL og Klatretårn med sandkassen MagicMonkey Ultra XXL, har vi et sandkasselokk som passer perfekt. Takket være den smarte sandbeskyttelsesfolien holder sanden seg ren og fin, og du kan være helt trygg på at det ikke kommer noe rot i den sandrike skattekisten din.

Sett i gang. Du er jo her for å kjøpe en ultrakul sandkasse! Hos FATMOOSE finner du garantert de beste modellene til hagen din, og snart kan eventyret ditt begynne.