Bestill nå og spar opptil 25%!

Om oss – FATMOOSE

Herlig! FATMOOSE WackyWorld har fått sin filmdebut på Disney. Oppdag den fantastiske Disney Junior Tour!

Fra FATMOOSE med kjærlighet

FATMOOSE utvikler kule treprodukter for utendørs bruk – fra lekestativer til husker og sandkasser. FATMOOSE gjør alt av kjærlighet: Av kjærlighet til våre kunder, en usedvanlig design, høy kvalitet og det naturlige trevirket.

Av kjærligheten til kundene

Kunden er konge. Dette har høyeste prioritet hos oss – derfor spør vi oss selv hver dag "Hva ønsker våre kunder av oss?" For å oppfylle eller overgå dine forventninger har vi fokus på kvalitet, sikkerhet, raske leveringstider og lave priser.

Av kjærlighet til en usedvanlig design

Vi elsker sterke farger og kreative former. Derfor utvikler og lager vi daglig nye design – spesielt for deg. Vi følger de nyeste trendene og kan dermed tilby de beste produktene.

Av kjærlighet til en høy kvalitet

FATMOOSE bearbeider bare naturlig tre og tilbehør med høy kvalitet. Alle innkjøpte artikler kontrolleres nøye slik at de samsvarer med kravene til FATMOOSE.

Av kjærlighet til naturlig trevirke

Vi legger vekt på en naturlig og bærekraftig bearbeiding av trevirket. I tillegg trenger trevirke mye pleie, slik at det beskyttes mot sopp, råte, vær og mugg. FATMOOSE foredler derfor trevirket med en vannavvisende impregnering med høy kvalitet som også brukes på offentlige lekestativer (barnehager, skoler). Dette øker naturligvis levetiden og sikkerheten til lekestativet. Ganske enkelt FAT.