Bestill nå og spar opptil 25%!

LekestuerThe perfect hideaway

Din drømme lekestue

Nå kan du skape ditt eget lekeområde med en stilig lekestue eller et trendy styltehus. I en flott FAMOOSE-lekestue er det nesten umulig å kjede seg. Med de forskjellige designene og størrelsene kan alle finne en lekestue eller et styltehus som passer. Se deg rundt og la deg begeistre!

Lekestuer

Lekestuer og styltehus fra FATMOOSE

Lekestuene og styltehusene fra FATMOOSE er like spesielle som våre andre leker. Uansett om du bestemmer deg for BeetleBox Bling XXL-lekestuen, den fantastiske PandaPark Pro XXL eller den flotte HippoHouse Heavy XXL. Eller kanskje det høye styltehuset FunFactory Fit XXL eller VanillaVilla Joy XXL. Kjempegøy får du det overalt.

FATMOOSE-lekestuer og FATMOOSE-styltehus har flott design og høy kvalitet. De er også lette å bygge opp fordi det medfølger enkle og detaljerte monteringsanvisninger. Med FATMOOSE vil du få mye lek og moro!

Åpne din egen dyrehage – HippoHouse Heavy XXL

Har du alltid drømt om en egen dyrehage? Du kan oppfylle drømmen din med HippoHouse Heavy XXL. Inviter vennene dine på deilig iskrem og vis dem dyreriket ditt. Det fine tilbehøret og den flotte FatTarp allværspresenningen er prikken over i-en på lekestuen. I ekte FATMOOSE-stil.

PandaPark Pro XXL – Inviter vennene dine

Bruk FATMOOSE lekestuen PandaPark Pro XXL av tre til å treffe venner eller enda kulere, åpne din egen kiosk, din egen iskremkiosk eller en fortauskafé. Alle FATMOOSE-lekestuer har nemlig et fantastisk utstillingsvindu. Så, hva venter du på? Bli din egen BigBoss nå eller gjør lekestuen din til den kuleste møteplassen for gjengen din. Design interiøret etter dine egne ønsker og drømmer og få det enda kulere i lekestuen av tre.

BeetleBox Bling XXL lekestue – helt fantastisk

En BeetleBox Bling XXL-lekestue får også plass i en liten hage! Her har du nok plass til å realisere dine egne ideer og leke kjempekule leker. Som i nesten alle våre lekestuer finner du en flott butikkdisk og et lite vindu. Design interiøret etter egne kreative ideer og vis dine venner hva du kan.

Kjempegøy med styltehus

Vårt FunFactory Fit XXL styltehus er helt spesielt, for i denne skikkelig kule barnelekestuen ligger høyt oppe på stylter og må først erobres. Så klatre opp i dette solide styltehuset og okkuper det med vennene dine! Legg planer, slapp av og kos deg på trebenken i lekestuen. Da blir det skikkelig gøy å leke, og FATMOOSE står nettopp for leke og moro!

Det tar skikkelig av i styltehuset VanillaVilla Joy XXL!

Det kan du ta helt bokstavelig i styltehuset VanillaVilla Joy XXL! Styltehuset av tre har en skikkelig kul sklie, så du kan virkelig imponere vennene dine og stikke av på en megasklie. Hvem av dere er raskest? Her finner du til og med en butikk. Selg deilig iskrem og kald saft til vennene dine. Det gjør du aller best i et lekehus fra FATMOOSE.