FATMOOSE Black Deals! Bestill nå og spar opptil 25%!

LekestativPerfect fit for your garden

Lekestativ for barn av tre

Vi er omhyggelige med en naturlig og slitesterk oppbygging av treverket. I tillegg trenger tre mye pleie, slik at det beskyttes mot sopp, råte, mugg og vær og vind. FATMOOSE foredler derfor treet med en høyverdig, vannavstøtende impregnering, slik det også blir gjort med offentlige lekestativ (barnehager, skoler). Dette øker på en naturlig måte levetiden og sikkerheten til lekestativet.

Lekestativ

Lekestativer fra FATMOOSE

Vil du ha et skikkelig tøft lekestativ i hagen din? Da har du kommet til riktig sted hos FATMOOSE! Her får du alt som er stilig: en prangende fargekombinasjon etter eget valg, super kvalitet og en design som begeistrer med heltre i høy kvalitet.

Kan du ikke bestemme deg? Ikke noe problem her hos FATMOOSE! Enten du velger lekestativet Turbo Truck XL Power, PowerPalm Triple XXL, WackyWorld Mega XXL eller vår CountryCow Maxi XXL: våre lekestativer tilpasser seg til dine individuelle ønsker og forestillinger. Har du en kul favorittfarge? Vil du gjøre megakunststykker på sklien som alle kan se? Skal sandkassen, som faktisk er et hemmelig gjemmested, forbli skjult for nysgjerrige øyne? Uansett hva du forestiller deg, kan vi bygge våre flotte FATMOOSE lekestativer individuelt, slik at de passer til dine visjoner!

Superraskt står våre klatre- og lekestativer i hagen din, fordi vi leverer skikkelig enkle og detaljerte instruksjoner. Dessuten har vi lekestativtilbehør som passer til alle underlag og ekstraønsker, slik at du kan sette det sammen slik du vil ha det. FATMOOSE ønsker deg masse moro!

Kjempegøy med PowerPalm Triple XXL

Med vår PowerPalm Triple XXL-serien, som du kan kjøpe med eller uten huske, er du garantert XXL-moro! Et spennende trehus i massivt trevirke er basen din. Fra dette kan du teste bølgesklien, hvor rasende rask du er eller bruke kikkerten for å spionere på fiender. Vi er nysgjerrige på hvordan du liker flagget vårt som troner på PowerPalm Triple XXL. Og det beste med det er: både flagget, taket og trevirket er værbestandig og tåler dermed enhver storm. Rett og slett FATMOOSE!

Spennende opplevelsesverden med lekestativ TurboTruck XL Power

Klar til å starte moroa? Med vårt leketårn TurboTruck XL Power har du maksimal kraft med maksimal kvalitet og alt i tøft TurboTruck-utseende som med en skikkelig lastebil! Velg en trendy farge, og du får en bølgesklie med garantert moro. Vil du være den største, trenger du bare å klatre opp på vårt XXL-lekestativ ved for eksempel å klatre opp klatreveggen med utseende som en lastebilgrill. Girspak og ratt og megastore eksosrør er allerede inkludert i standardutstyret. En sandkasse fungerer som lasteplan der du kan lage stilige kunstverk. Toppflaten, som er utformet som en takspoiler, fungerer som værbeskyttelse og også det massive trevirket tåler vind og vær. Og hvis du ønsker å løftes opp i himmelen, skaffer du deg bare vår Turbo Truck XL Power med huske. FATMOOSE-moro garantert!

Heftige fornøyelser med lekestativet WackyWorld Mega XXL

Kast deg ut i den sprø og forskrudde WackyWorld Mega XXL-verdenen! Finn en farge og ta med WackyWorld med eller uten huske, og du er i gang! Fra sitt heftige XXL-podium behersker det sprø WackyWorld-huset scenen og du kan bruke det som en lekestue for geniale innfall. Finn opp ditt eget dukketeaterstykke og lag en forestilling for dine venner eller start en butikk butikk hvor du servere dine venner. Hva med en iskremkiosk eller et eget kjøkken? Det er ingen grenser for dine ideer. Klatrevegg og klatrestige, stilige klatrehåndtak og en fin XXL-sandkasse og vårt kule FATMOOSE-flagg, som tåler all slags vær, kompletterer det hele!

Avslappet utendørs moro med lekestativet CountryCow Maxi XXL

Lev livet som en ekte cowboy – det kan du med vår CountryCow Maxi XXL-serie, som du kan få med eller uten huske, og i fantastiske farger. Den uslåelige designen tilbyr deg f.eks. en skrivetavle der du kan annonsere hva du selger i saloonen bak de smale foldedørene og ved disken (du vil kanskje bake eller koke gode saker i XXL-sandkassen?). Dessuten kan gjestene sette fra seg hestene i en ekte bom. Og raskt som lynet kan du med kikkerten se om det er venner eller fiender som nærmer seg. Klatrevegger og til og med en bølgesklie og en vaskeekte markise, akkurat som i det ville vesten garanterer western-moro! FATMOOSE ønsker alle gutte- og jente-cowboyer masse moro!