Bestill nå og spar opptil 25%!

HusketilbehørThe feeling of freedom

Lag en drømmehuske

FATMOOSE lekestativer er alle laget for to huskeplasser. Et huskesete medfølger alltid i leveringsomfanget. Den andre plassen kan utformes som du ønsker. FATMOOSE tilbyr et stort utvalg med huskeseter, taustiger, turnapparater osv.

Husketilbehør

Husketilbehør fra FATMOOSE

Et stort utvalg med husketilbehør finner du hos FATMOOSE! For hvis du bestiller et flott lekestativ fra FATMOOSE, får du en passende huske med på kjøpet. Og siden FATMOOSE alltid har plass til to husker på sine stabile lekestativer, kan du finne din andre huske individuelt fra et stort utvalg flotte husker. Alle huskeformer, et prangende fargeutvalg og rimelige priser er garantert. Dette er helt fantastisk!

Liker du det klassisk, anbefaler vi våre toppsortiment med tradisjonelle husker. Se deg rundt rundt i fred og ro! Da vil du f.eks. oppdage vår RetroRider-huske i tre som ser ut som en ekte antikvitet, samt vårt Classic Rider-huskesete i rødt. Også husketilbehør av solid gummi eller med en elastisk seteflate har vi i det brede sortimentet vårt.

Liker du det skikkelig sprøtt, sier FATMOOSE bare én ting: Kjør i vei! Prøv bare våre sprø tallerkenhusker av plast eller tre. Moro for hele familien er garantert med vår SpaceRider-redehuske ,og den som vil utføre heftige triks, anbefales vår EasyRider-dekkhuske, vertikal eller horisontal.

For de geniale akrobatene blant dere finnes det også trapeser og turnringer istedenfor klassiske husker. Det er husker på en ukonvensjonell måte! Heftige klatrere kan også få FATMOOSE LineUp klatretau eller StepUp klatretau og supre taustiger.

Og for de minste finnes det med våre babyhusker også masse å utforske og glede seg over. Ta en kikk rundt hos oss i fred og ro!

FATMOOSE forstår deg: det må skje raskt og enkelt. Derfor finnes det alltid enkle bruksanvisninger, slik at lekestativene og huskene kan monteres raskt og enkelt.

Ukomplisert, ukonvensjonelt og ganske stilig er designen fra FATMOOSE. Du finner noe til enhver hage og ethvert budsjett. For FATMOOSE lover alltid et klassisk utseende, topp kvalitet og masse moro i all slags vær. Derfor kan du velge mellom strålende farger, trykkimpregnert trevirke og bruke de værbestandige huskene hele året.