Bestill nå og spar opptil 25%!

HuskestativActive kids are happy kids

Det er gøy å huske

Med FATMOOSE huskestativ er du alltid på den sikre siden. Du får mange forskjellige lekemuligheter, allerede i grunnversjonen. Et annet høydepunkt er muligheten til å bygge ut lekeapparatene på en enkel måte. Kvalitet og morsom design gjør FATMOOSE barnehusker til et skikkelig blikkfang!

Huskestativ

Huskestativ fra FATMOOSE

Alle som vil følge trenden trenger helt klart en av de tøffe FATMOOSE barnehuskene. Leter du bare etter et kvalitetshuskestativ, eller ønsker du en kul huske- og klatrekombinasjon med det lille ekstra? FATMOOSE har det! Hos oss får du huskestativer med eller uten sklie, klatrenett eller stige og plattform. Barna får brukt kroppen og har det skikkelig moro. Velg barnehusken JollyJim Air XXL, barnehusken JollyJade Wave XXL eller barnehusken JollyJack Star XXL og bruk de mange huske- og klatrevariantene de byr på. Finn din favoritt blant fargealternativene og øv på kule triks med husken din. Nå kan du virkelig imponere vennene dine med nye ferdigheter!

FATMOOSE Huskestativ fascinerer alle barn og har gjennomtenkt design og kvalitet. De er dessuten raske å montere fordi det følger med enkle og detaljerte anvisninger. Så kast deg ut i huske- og klatremoro med FATMOOSE og sving deg nærmere himmelen!

Supergøy med barnehusken JollyJim Air XXL

Med barnehusken JollyJim Air XXL kan du være sikker på å få det kjempegøy. Du kan klatre opp klatreveggen og erobre plattformen, suse nedover bølgesklien og begynne helt på nytt igjen. Når du blir sliten og trenger en pause, kan du bare sette deg på den kule FATMOOSE-husken, svinge beina oppover og nyte den kjølende vinden. Dette er FATMOOSE!

Barnehuske JollyJack Star XXL - topp huskemoro med ekstra-kick!

Trenger du et ekstra kick og vil ha mer enn en vanlig huske? Da ønsker vi deg mye lek og moro med vår barnehuske JollyJack XXL! For med denne barnehusken kan du ikke bare huske ekstremt høyt, du kan også klatre opp og erobre plattformen. Der kan du holde utkikk før du raser nedover sklien.  Uansett hvem du inviterer hjem for å leke med deg - her venter nye eventyr og spennende opplevelser der dere suser gjennom luften med stor fart. FATMOOSE: Her blir det garantert gøy!