Bestill nå og spar opptil 25%!

Garantierklæring

Garantiyteren, heretter: FATMMOOSE, gir kunder en holdbarhetsgaranti på 10 år på alle tredeler på det kjøpte produktet, begrenset til det leverings- og forsendelsesområdet som er angitt i tilbudet. Garantien omfatter en garantiforpliktelse fra FATMMOOSE som gjelder gjennområtning av tredeler på det kjøpte produktet på grunn av vind og vær som oppstår i garantitiden. Garantien bortfaller hvis kunden selv eller tredjeperson har forårsaket mangelen på tredelene på grunn av feilaktig montasje eller hvis feilen eller skadene på tredelene er en følge av uriktig bruk eller oppbevaring av kunden selv eller tredjeperson, vandalisme fra kundens eller tredjepersons side, egenskaper ved treet selv eller stormskader. Garantitiden starter når varen mottas. Forbrukerens lovbestemte rettigheter (garantirettigheter og angrerett) begrenses ikke av denne garantien.

Kunden skal sende henvendelser om garantisaker til følgende adresse:
FATMOOSE.no produseres i samarbeid med Wickey
WICKEY GmbH & Co. KG 
Franz-Savels-Straße 69 
52538 Gangelt 
[email protected] 
Tyskland 
Faks: +49 (0)3222 1098 031

For å gjøre det enklere for FATMMOOSE å tilordne og behandle henvendelsen, kunden skal sende bilder fra feilene på produktets tredeler, samt en kopi av regningen eller produktnummeret til eBay-tilbudet per brev eller e-post. Dersom garantien gjelder, får kunden gratis tilsendt en erstatning for de mangelfulle tredelene på det kjøpte produktet.

Hvis det verken foreligger en erstatnings- eller en garantisak forbeholder FATMMOOSE seg retten til å kreve at kunden skal betale for eventuelle kostnader som er oppstått i forbindelse med denne saken.
Garantierklæringens slutt.